Radiostilte.

In de zomer van 2023 heb ik een aantal zomerprogramma’s gepresenteerd op het tijdslot van Lunchradio op de woensdag, Ik noemde het de Terrasstoel, tuinstoel of theaterstoel versies.

De komende maanden ga ik kijken in hoeverre mijn inzet en tijd een zender en programma kunnen vinden die optimaal renderen. Ik hoop op een sterke streekomroep voor Noord-Groningen maar het kan ook zijn dat ik me alleen nog ga richten op podcasts. Of dat ik iets heel anders ga doen 🙂

Van de afgelopen 100+ uitzendingen waren er een paar die ik met heel veel plezier heb teruggeluisterd. Anderen varieerden -in mijn beleving- van “wel aardig” via “niet verkeerd” tot een “knetterende zucht”. Het waren wél allemaal lessen voor de toekomst.

Komt DTVN terug op de radio?

Dat is complex omdat ik dat het liefste doe met ankerpunten op Zernicke, in Winsum en in Delfzijl. Alleen kan ik het niet, dus ik zal een paar mensen om me heen moeten verzamelen die kunnen meedenken, meeplannen maar vooral meedoen en mij vervangen.
Post-covid is taai en hoewel het veel beter gaat dan een jaar geleden ben ik de afzeggingen van allerlei bijeenkomsten, theatervoorstellingen en familiefeesten in die tijd bepaald niet vergeten.

Mijn primaire inspanningen zijn mijn werkzaamheden: Bedrijven adviseren en een paar organisatie mee-besturen of als lid van RvT controleren. Dat was te combineren voor Covid, nu zal ik dat wat meer moeten balanceren.

Dus?

Dus, als het aan mij ligt komt DTVN in het najaar van 2023 gewoon weer in de ether, via www of als podcast terug. Time will tell!

Nieuws op deze site ga ik wel actiever aanvullen. Omdat het leuk is en een mooi archief kan worden voor toekomstige uitzendingen!