Vossenburght Winschoten – voorzitter RvC 2020 – 2024

Gekoppeld aan mijn lidmaatschap van de RvT ben ik na overgang eenmanzaak naar B.B. voorzitter geworden van de RvC. Omdat het hier gaat om zorg voor kwetsbaren is dit een strak gereguleerd proces geweest waarbij we op 20 februari 2024 het team compleet hebben. Het is mijn voornemen om me voor de periode 2024 – 2028 opnieuw te kandideren.

Categorieën cv

Bestuursfuncties

De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij startups, bij lokale belangenverenigingen en “organisaties” van waaruit eenmalige of terugkerende evenementen werden georganiseerd. Soms als formeel bestuurder, vaker als informeel bestuurder, aanjager, motivator of facilitator.

Categorieën cv

Covid 2020 – heden

Toen Nederland in lockdown ging kon ik net weer wandelen.  11 februari had ik een diner in een druk italiaans restaurant. Een week later had ik 41 graden koorts maar, naar de toen geldende opinie, geen covid. Weer een week later had ik nog steeds 41 graden koorts en werd onze keuken geplaatst. Ik heb daar weinig van meegekregen, een maand na het diner was ik nauwelijks in staat om naar de brievenbus te lopen, maar langzamerhand werd steeds meer mogelijk.

Nog steeds heb ik af en toe last van ademtekort, is een pubquiz een overmaat aan prikkels en zijn fysieke inspanningen weer vaker mogelijk. Focus ligt op mijn bedrijfsmatige en bestuurlijke werkzaamheden en die kan ik gelukkig goed afhandelen.

Gelukkig heb ik geen zware post-covid, dus ik prijs me gelukkig!

Categorieën cv

Fontys 2014 – 2017

Diverse ondersteunende activiteiten:

  • Begeleiding studenten
  • Assistentie schrijven BA, M en PhD scripties
  • Controle scripties SEN
Categorieën cv